Nieuw seizoen 'Rupel' met Marilou in een gastrol

Op maandag 28 november om 21.00 uur start VTM met een nieuwe reeks afleveringen van 'Rupel', de politieserie waarin misdaden worden opgelost door het perfect samengaan van geest & lichaam, ofwel: observatie & actie. In de eerste episode van dit tweede seizoen speelt Marilou een gastrol.

Inhoud aflevering 14 (afl. 1, jg. 2): Norbert Haak, de eigenaar van een kleine, op punt van faillissement staande schrijnwerkerij, wordt door zijn dochter Dorien in zijn atelier dood teruggevonden onder een werkbank. Hij is de keel overgesneden en is doodgebloed. Moord is een vaststaand feit. Maar wie is de dader? Zijn agressieve en werkloze zoon Wim is een bekende bij de politie, maar ook de broer van Norbert, Georges Haak, wordt verdacht. Hij is manager van een grote florissante schrijnwerkerij, maar was jaloers op het vakmanschap van zijn broer en wilde vergeefs zijn zaak overnemen.
Gastacteurs: Katrien De Becker (Dorien Haak), Kurt Vandendriessche (Wim Haak), Sjarel Branckaerts (Georges Haak), Marilou Mermans (Annie Haak) e.a.

Bericht toegevoegd op 09.11.05.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768