'Ad Fundum' nu zondag op VTM

Komende zondag, 29 januari, wordt omstreeks 21u15 de Vlaamse kaskraker 'Ad Fundum' van Erik Van Looy andermaal op VTM uitgezonden.

Synopisis: Voor de drie eerstejaarsstudenten rechten, Tom, Dennis en Sammy, gaat er een nieuwe wereld open, ver van huis met vele verleidingen. De verstandige en rustige Sammy is een echte modelstudent: altijd netjes gekleed, keurig op tijd in de les. Tom en Dennis zijn geboren fuifbeesten. Ze zijn dan ook vastberaden om de saaie Sammy mee op sleeptouw te nemen en hem in te wijden in het studentenleven. Nieuwsgierig als ze zijn, schrijven ze zich alledrie in bij dezelfde studentenclub. Op de avond van het doopfeest weigert Sammy echter zijn opdracht uit te voeren.

Cast: Tom Van Landuyt, Mathias Sercu, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Tom Van Bauwel, Margot Van Doorn, Tania Poppe, Marilou Mermans, Jaak Van Assche, Jan Bijvoet, Victor Zaidi e.a.

Marilou vertolkt in de film de rol van Magda Raes, de moeder van Sammy (Sven De Ridder).

Bericht toegevoegd op 27.01.06.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768