Marilou binnenkort in 'Kaat & Co'

De één-reeks 'Kaat & Co' loopt stilaan ten einde en Marilou zal nog enkele keren te zien zijn in de rol van Margots moeder, Gerda. De afleveringen in kwestie worden uitgezonden op dinsdag 15 en dinsdag 22 mei omstreeks 20u40 op één.

Hou in het achterhoofd dat bij een format als 'Kaat & Co' improvisatie tijdens het acteren een grote rol speelt.

 

151ste aflevering (V, 28): "De sollicitatie": Jean-Pierre is er alleen tussenuit geknepen en heeft ervan genoten. Toch krijgt hij tegenkanting, zowel van Suzanne als van de dokter. Kaat moet gaan solliciteren in de Vooruit en is zenuwachtig. Patrick rekent af met Jan-Willem. En de mama van Margot beslist om mee te gaan naar Italië.

 

152ste aflevering (V, 29): "Het einde": Jean-Pierre komt orde op zaken stellen op kantoor. Gerda kan niet lachen met het feit dat ze niet mee naar Italië mag. Patrick wil de loft verkopen, maar vreest de reactie van zijn kinderen. Onterecht, want Kaat gaat met Kristof in Gent wonen en Seppe en Joey hebben ook beslist om op eigen benen te staan.

Bericht toegevoegd op 30.04.07.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

© 2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768