'Meisjes' blijft internationaal scoren

'Meisjes', de film van Geoffrey Enthoven met Marilou in een hoofdrol, blijft in het buitenland succes oogsten. Na geslaagde voorstellingen op festivals in Canada, Duitsland en Frankrijk, lijken nu ook de VS warm te lopen voor de prent. Zo belandde 'The Over The Hill Band' - d.i. de Engelstalige filmtitel - op het 21ste Filmfestival van Palm Springs in CaliforniŽ (waar de film geselecteerd was als sluitstuk van het programma 'World Cinema Now') temidden van de bijna 200 getoonde speelfilms in de top tien van de Audience Awards en werd hij er bedacht met het prestigieuze kwaliteitslabel 'Best of Fest'. Marilou, Lea, Jan en regisseur Geoffrey beleefden het mee en mochten na de vertoning een staande ovatie in ontvangst nemen van de ruim 1000 aanwezigen.

'Meisjes' wordt in maart 2010 in de Amerikaanse bioscoopzalen gebracht door filmdistributeur Neo Classics. In april komt hij (gedubd in het Frans) op achttien prints uit in Canada (gedistribueerd door Axia Films).

Bericht toegevoegd op 16.01.10.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

© 2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768