Marilou is Marguerite S. in de gelijknamige musical

Vanaf 4 mei speelt Marilou de hoofdrol in 'Marguerite S.', een musical die een ontroerend portret borstelt over het leven met kunstenaar Eugeen Van Mieghem, gezien door de ogen van zijn tweede echtgenote Marguerite S. Het is een intiem verhaal over de passie en de niet aflatende liefde van een vrouw die altijd op de tweede plaats kwam bij haar grote liefde. Een universeel menselijk drama dat speelt tegen de achtergrond van de oude Antwerpse haven. Een unieke en eigenzinnige nieuwe parel van een musical, gebracht door Vlaams toptalent en een eigen creatie van Musical Van Vlaanderen door David Verbeeck, Alain Reubens en Griet De Wolf. In de hoofdrollen schitteren naast Marilou ook Amaryllis Uitterlinden en David Verbeeck.
Het verhaal: Marguerite S., de weduwe van Eugeen Van Mieghem, slijt haar laatste dagen in een verzorgingstehuis. Nog steeds gefrustreerd door Eugeen’s liefde voor zijn eerste gestorven vrouw en muze Augustine, blijft Marguerite vechten met het spookbeeld van haar rivale. De jonge verzorger Sander, zelf een amateurfotograaf, maakt diepe gevoelens bij Marguerite wakker en er ontstaat een boeiende relatie tussen hen.

De musical is op 4 en 5 mei om 20u30 te zien in de Antwerpse Zuiderkroon.
Tickets te bestellen via deze link.

Bekijk de reportage op ATV: link
Bekijk een voorproefje van de nummers: link
Beluister een interview met Marilou: link
Beluister het interview met Marilou in Middagpost op Radio 2: link

Bericht toegevoegd op 27.02.12.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

© 2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768