Marilou speelt 'Zuster Jos' bij Theater aan de Stroom

'Zuster Jos' is een liefdevolle verpleegster in een populaire soap. Zij wordt gespeeld door Julia, in het echte leven een drankzuchtig en sadistisch manwijf. Door te lage kijkcijfers en haar divagedrag wordt haar personage uit de reeks geschrapt. Als Julia dit verneemt wordt zij helemaal onuitstaanbaar. Vooral voor haar lieve kinderlijke partner, Alice, die zij dikwijls verbaal en fysiek mishandelt. Helga, de programmadirecteur verantwoordelijk voor Julia’s ontslag, probeert Alice in te palmen. Om het verlies van haar job en haar geliefde te compenseren krijgt Julia een nieuw aanbod. Maar… valt dit in goede aarde?
Theater aan de Stroom vroeg Eddy Asselbergs om een nieuwe versie te maken van dit Broadway/West End stuk. Het resultaat is een bijtende komedie gebracht door 4 superactrices: Marilou Mermans, Anneleen Cooreman, Ilse Janssens en Annelore Stubbe.

 

'De Moord op Zuster Jos' is te zien van 5 oktober t/m 11 november 2012 in Theater aan de Stroom Antwerpen. Concrete speeldata en reservatiegegevens volgen spoedig in de agenda.

Bericht toegevoegd op 18.06.12.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768