Marilou in 'Lente' bij Theater aan de Stroom

In de tragikomedie ‘Lente’ wordt het publiek meegenomen in een relationele driehoeksverhouding. Aan het graf van hun geliefden ontmoeten Marja, een vrouw van eind zestig, en Martin mekaar. Marja is een flapuit die alles vraagt wat in haar opkomt. Aanvankelijk stoort Martin zich hieraan. Toch ontstaat er, tot beider verbazing, een bijzondere relatie tussen de twee. Er is nog een andere vrouw in Martins leven, Stella, en die is niet van plan te wijken voor eventuele concurrentie. Als het drietal besluit samen naar een vakantiehuisje te gaan, kunnen ze niet meer om mekaar heen.
 

'Lente’ is een lichtvoetig verhaal over zware onderwerpen: de dood, de liefde, bedrog, driehoeksrelaties en geheimen. Dit zorgt voor heel wat komische oneliners en grappige situaties, sprankelend als het voorjaar zelf.


Regie: Eddy Asselbergs
Cast: Marilou Mermans, Frans Maas & Anneleen Cooreman

 

'Lente' van de Nederlandse auteur Haye van der Heyden is te zien van 7 februari t/m 10 maart 2013 in Theater aan de Stroom Antwerpen. Concrete speeldata en reservatiegegevens volgen spoedig in de agenda.

Bericht toegevoegd op 18.06.12.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768