'Meisjes' op 10 mei te zien op VTM

Op vrijdag 10 mei a.s. zendt VTM om 21u30 de bekroonde dramatische komedie 'Meisjes' van Geoffrey Enthoven uit (naar een scenario van Jean-Claude Van Rijckeghem en Chris Craps.

'Meisjes' gaat over Claire, een vrouw van zeventig die ooit in een bandje heeft gezongen en vandaag weer op het podium wil staan. Ze vraagt aan haar zoon, de ruige R&B-muzikant, of hij met haar een bandje wil vormen. Sid springt nog liever in de Schelde dan met zijn moeder op een podium te staan, maar hij accepteert uiteindelijk toch om muziek te maken met zijn moeder en haar geschifte vriendinnen. Sid heeft wel één voorwaarde: het moet zijn muziek worden.

Cast: Marilou Mermans, Lut Tomsin, Lea Couzin, Jan Van Looveren, Lucas Vanden Eynde, Michel Israël, Barbara Sarafian, Greg Timmermans, Jurgen Delnaet, François Beukelaers e.a.

'Meisjes' was te zien in de Belgische bioscopen vanaf 19 augustus 2009 en maakte daarna furore op verschillende internationale festivals. Op het "Festival du cinéma international en Abitibi-Témiscamingue" ging MEISJES in 2009 aan de haal met de GRAND PRIX HYDRO-QUÉBEC.

 

Bericht toegevoegd op 07.05.13.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

© 2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768