Marilou in nieuwe n-fictiereeks 'Voor wat hoort wat'

'Voor wat hoort wat' gaat over vier jongeren die na het plegen van verschillende criminele feiten terechtkomen in een luxebejaardentehuis aan de kust. Zowel voor hen als voor de bewoners is dat een grote schok. Het zijn twee werelden die botsen. Als plots donkere wolken boven de seniorie hangen, kan alleen een radicale actie het onheil afwenden. Maar dan moeten de oudjes wel de hulp inroepen van de vier tieners.

Tiny Bertels kruipt in de huid van de eigenares van het bejaardentehuis. De bejaarden worden vertolkt door onder andere Chris Lomme, Peter Faber, Marilou Mermans, Jaak Van Assche en Tuur De Weert. Lize Feryn neemt een van de jongerenrollen voor haar rekening. De andere jongerenrollen worden vertolkt door nieuw talent.

Christophe Van Rompaey ('Aanrijding in Moscou') tekent voor de regie. Samen met Jacques Boon ('Pauline en Paulette', 'Vidange perdue') en het jonge scenaristencollectief Maliboe, voert hij dit project uit. Geoffrey Enthoven en Mariano Vanhoof van Fobic Films zijn hiermee aan hun eerste tv-reeks toe. Met de langspeelfilm Hasta la vista maakten ze internationaal furore. Momenteel is hun nieuwe film 'Halfweg', ook een coproductie met En, te zien in de bioscoop.

De reeks kan rekenen op de steun van het Vlaamse Mediafonds en van Media, het subsidieprogramma van de Europese Commissie.

 

Bron: een.be

 

Marilou heeft onlangs ook opnames gehad voor de nieuwe VTM-politiereeks 'New Tricks'. Meer info volgt.

 

Bericht toegevoegd op 20.03.14.
Nieuwsberichten mogen worden overgenomen mits duidelijke bronvermelding.

2005/09 | www.mariloumermans.be | foto: Johan Jacobs
webdesign & onderhoud: Benjamin Van Crombrugge | invulling: Marilou Mermans & Benjamin Van Crombrugge

website geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox 3.0, Internet Explorer 6.0 & Safari 4 | minimaal aan te raden schermresolutie: 1024x768